maandag 23 februari 2009

Superbenen in Kessel

Gezien de krokusvakantie en in het vooruitzicht van het BK veldlopen, was de delegatie uit Malle eerder beperkt op de Pallietercross in Kessel. Wouter Vermonden tekende present bij de seniores. In een stevig duel met twee lokale atleten van organiserende club AC Lierse moest hij tot het uiterste gaan om hen te verslaan. Hij eindigde na een sterke wedstrijd op een verdiende 9de plaats. Achteraf gaf hij toe dat hij superbenen had. Een heel geslaagd cross seizoen voor Wouter, en met die conditie kan hij daar volgende week nog een toetje aan toevoegen.
Opmerkelijk was de aanwezigheid van Renilde Verrijckt. Na de medische ingreep van enkele weken terug voelde zij zich voldoende hersteld om van start te gaan bij de masters. Samen met Gerd Van Loon volbracht zij deze uitdaging tot een goed einde. Al onze lof gaat dan ook naar de moedigste dame van de club. AC DAL wenst Renilde veel sukses met de verdere behandeling die haar de komende weken te wachten staat.
Bij de masters heren was er Christophe Leroy. Met een forme die in stijgende lijn gaat, wist Christophe enkele tegenstanders achter zich te houden die hem de vorige crossen te snel af waren. Dat leverde hem een mooie top-20 plaats op.
Ja, nog één keer kunnen de veldlopers aan hun trekken komen dit seizoen. En dan nog wel op de belangrijkste veldloop van het jaar, nl. het BK te Oostende van volgende week of het BK masters te Grobbendonk op 15 maart.

1 opmerking:

Anoniem zei

Knap gedaan broer!