zaterdag 23 augustus 2008

Westrijden en trainingen

Op 12 oktober trekken we met een hele delegatie richting Eindhoven. We gaan een poging wagen om de tijdsbarrière van 2 uur te doorbreken op de halve marathon.
Voor sommigen onder ons is dat een lachertje, die 2 uur, voor anderen zal het bittere ernst worden.
Voorinschrijven kan tot 14 september op www.marathoneindhoven.nl.
18 € voor deelname + 1.5 € voor de huur van een chip. De nummers worden niet opgestuurd, maar moeten afgehaald worden. Voor de late beslissers: inschrijven op de dag zelf kan ook, maar dan kost het 23 €.
Als je zin hebt om mee te doen, laat het dan weten, dan leggen we weer een busje(s) in zoals we voor de 10 mijl in Antwerpen gedaan hebben. Kunnen we elkaar lekker zenuwachtig zitten maken :-) Op dit moment zijn er al een stuk of 10 kandidaten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Eerst gaan we dichter bij huis nog eens vlammen: volgende vrijdag 29 augustus doen we mee met de Landlopersjogging in Wortel. Er is keuze tussen 3, 6 , 9 en 16 km. Start om 19.00 u, dus dit wil zeggen dat we op tijd moeten vertrekken! Dinsdag op training kunnen we verder afspreken om samen te rijden.

Zo te horen zijn er ook al een heleboel kandidaten om eind september de stratenloop in Halle-Zoersel mee te pikken. Den DAL zal goed vertegenwoordigd zijn! En zo hoort het ook, toch zeker in eigen streek.

Maar first things first: om een goeie wedstrijd te lopen moeten we wel trainen. De volgende duurloop start morgenavond, zondag, om 19.00 u bij Luk thuis. We gaan 12 km lopen, maar aan een traag tempo. Alle Dallers zijn welkom!

Geen opmerkingen: