maandag 2 juni 2008

Blinkend ding


Tja, dat hebt ge als ge de snelste zijt van de bende… Wouter won afgelopen weekend met voorsprong de 4,2km van onze eigenste organisatie "Parel de Kempen" in een tijd van 14min11sec. Op de foto Wouter in bedwang gehouden door de 2 opperheren van de gemeente Malle : burgemeester Harry Hendrickx en schepen van sport Wim Jordens. 2e dame op de 4,2km werd Evelyn met een tijd van 16min58sec. Op een mooie 11 en 12 plaats eindigden Lanse en Dieter.Op de 8,1km stond Lander net niet op het podium. Hij werd 4e in een tijd van 30min17sec en kon Desmond nog afhouden die uiteindelijk 6e werd.Op de 10miles wist Juan zijn tijd alweer scherper te zetten. Hij eindigde 6e in een tijd van 59min39sec. Ook een top-10 plaats was er voor Dirk met een tijd van 1uur02min17sec. Nog een podiumplaats was er voor Greet die als 2e dame de aankomstlijn overschreed in een tijd van 1uur7min19sec. De volledige uitslag volgt nog met alle deelnemers van DAL.

Ook Renilde Verrijckt kreeg een blinkend ding uitgereikt. Geen beker, maar wel een cheque. Ook niet voor haar sportieve prestaties, wel voor Kom op tegen Kanker. De Brouwerij van de Trappisten had zich gecommiteerd om voor elke deelnemer aan één onze de joggings 1 euro te schenken voor het goede doel. Het goede doel dat de club uitkoos was het project van Renilde. Zij tracht zoveel mogelijk geld in te zamelen voor "Kom op tegen kanker" door deel te nemen aan de triatlon lange afstand einde van de maand in Brasschaat. De helft van het ingezamelde bedrag wordt overgemaakt aan het wetenschappelijk onderzoek van borstkanker. De andere helft wordt overgemaakt aan het kinderkankerfonds. Voor meer info zie : http://www.renildeverryckt.be/

Aan sportievelingen proficiat en bedankt voor uw deelname. Maar vooral dank aan alle helpers voor en achter de schermen. Voor, tijdens en na de 26e "Parel der Kempen".

1 opmerking:

leen zei

Proficiat aan alle daller deelnemers. ( en anderen)
Die cheque voor Renildes project was een mooie afsluiter van een geslaagde organitatie.