donderdag 26 juni 2008

De Mall'se Dames




Het volgende doel is de Estafettemarathon van de Noorderkempen op 12 juli. We gaan met onze club met verschillende ploegen deelnemen, waaronder een echte vrouwenploeg. Women only!

Nu moesten we nog op zoek naar een naam voor ons team. We wilden iets grappig, maar waaruit ook duidelijk bleek dat we een vrouwenploeg waren. Eerst kwamen we met het voorstel "De Schoon Tafel". Bij de editie 2007 van onze eigen jogging had blijkbaar één van de deelnemers gezegd dat we een schoon (compleet vrouwelijke) inschrijvingstafel hadden. Sindsdien is "De Schoon Tafel" een begrip. Volgend voorstel was "De Stilletto's". Hoeft geen uitleg, denk ik. Dan dachten we ook nog aan "Het Feestcomité". Het is bekend dat wij heel graag lopen, maar dat wij ook ALTIJD te vinden zijn voor een alternatieve training, lees: potten en pinten pakken, dansen, ...kortom de bloemekes buiten zetten.

Uiteindelijk kwam Nancy met een - vind ik persoonlijk- echt l-u-m-i-n-e-u-s idee: "De Mall'se Dames". Gewoonweg schitterend gevonden! Die benaming is voor interpretatie vatbaar. Natuurlijk. Maar dat is net het leuke ervan. De ene dame is al wat "mall'ser" dan de andere. Ah ja: er zitten 3 dames van Zoersel bij. Wat dacht je dat ik bedoelde? :-)

2 opmerkingen:

Guy zei

Mall'se Madammen klonk mssn nog wat overtuigender ;-) Enfin, wie heeft voor de gepaste outfit gezorgd ? Design is perfect en strak. Kleur is wel vrij sober. Wordt dat nu ook de huisstijl voor de ganse club ?
Die tattoo zou ik wel eens van dichtbij bewonderen. Is dat al 1 van die 15000 ?

Nan-c zei

Jaja Gwiedo, dat wordt de nieuwe club-outfit!
En dan de mannen in een strakke witte boxershort met een mooie miep miep zoef op de bips :-)