maandag 3 november 2008

Start wintercompetities

Nu de veldlopers in actie zijn gekomen, is het winterseizoen echt van start gegaan. De eerste grote veldloop in het Mechelse Bonheiden mocht meer dan 1200 lopers verwelkomen, waaronder een delegatie uit onze trappistengemeente. In een druk bezette cross Junoirs&Masters (162 deelnemers) wist Juan Verbruggen als eerstejaars Junior een 8ste plaats in de wacht te slepen. Wouter Vermonden mocht voor zijn eerste cross bij de grote jongens het veld in met Belgische toppers (als een Kim Ruell, Atelaw Bekele, Willem Van Hoof, Tom Van Rooy…) en eindigde als 40e Senior. In hogere versnelling tov het vorige crossseizoen zien we de puike prestaties van Benjamin Nick Goris (20e op 54 deelnemers) en Cadet Lanse Callebaut (33e plaats). Lanse moest Kristof Verhoeven (28e plaats op 63 deelnemers en eerste VAL veldcross in competitie) laten voorgaan. Bij de Scholieren dames werd Evelyn Bosch 18e en bij de Masters dames Gerd Van Loon 49e.

Wim Van Dijck is aan de slag in de Achtkamp van Brasschaat. Na zijn gemiste start in de tijdrit, door pech, is hij aan een inhaalrace begonnen. Afgelopen zondag wist hij al naar een 64e plaats door te stoten.

Ook de orientatielopers hebben hun winterprogramma aangevat. Vrijdag met een 7e plaats voor Desmond Franssen in de nachtaflossingen in Kasterlee en zondag met een 8e plaats voor Winston Franssen in het wintercriterium in de Lilse Bergen.

Proficiat met de geleverde prestaties !

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Inderdaad prestaties om jaloers op te zijn.

Proficiat aan iedereen

leen zei

Plezierig om te zien dat veldlopen toch nog populair is. Iedereen zou het eens moeten proberen.Dan weet men dat dit allemaal heel mooie resultaten zijn! Proficiat aan iedereen en probeer anderen ook zover te krijgen.