zaterdag 15 november 2008

Letterlijk en figuurlijk uitlopen

.. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
.. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
.. .. .. .. .. .. .. .. .. ..


Nancy had gisteren het lumineuze idee de vrijdagse looptraining af te sluiten / te bezegelen door ÉÉN pintje te gaan drinken bij de Trappisten.
Één pintje werden er DRIE MET HAPJES.
Guy werd voor zijn “nakende” afreis (hoogtestage met coach Hubert in Zuid-Afrika) nog even volledig geüpdatet. Hopelijk ontvangen wij vanuit Zuid-Afrika niet te veel gemorspos maar wel vele kaalbors-foto’s.
Het werd een gezellige en geanimeerde avond. Dit laatste is niet zo verwonderlijk nu een aantal DAL-leden de laatste weken maar een half woord, gebaar of geluid nodig hebben om het gesprek tot ongekende hoogten te brengen. Dat is soms wel even slikken.
Tal van onderwerpen passeren op zo’n avond de revue: hobbykamers (Dirk), braille (Sandy), geitenwollesokken (Nancy), bizarre woordsamenstellingen (Lieve), …… Kortom, bij de Trappisten weten ze dat wij gisteren geweest zijn (of is het gekomen?).
Geweldig leuke avond, en de afwezigen hadden wederom ongelijk.
Voor de titel van deze bespiegeling kan je terecht op http://www.braillekrant.be/ (of bij Sandy) en voor de oplossing van volgende woordzoeker: “ker kus pit sen sent ten je” kan je bij Lieve terecht (tip: er zijn meerdere oplossingen).

Luk

5 opmerkingen:

Sandy zei

En jij behoort niet tot de DAL-leden die maar een half woord nodig hebben, zekers? Geen mens dat dat gelooft.
Snotvalling al genezen?

Luk zei

Ik heb vastgesteld dat de titel niet werd weergegeven zoals voorzien. Ik zal deze op vezoek alsnog bezorgen aan de geïnteresseerden.

Luk zei

Titel werd aangepast

Nan-c zei

En - geloof het of niet - nu zit ik hier toch ook wel thuis met een serieuze snotvalling zekers! Zelfs een kersenpittenkussentje geeft geen verlichting... snif snif

Anoniem zei

Je weet wat wel verlichting brengt, hé...
Laat je vooral gaan!:-)