zondag 16 november 2008

Mol-Kasterlee-Duffel-Herentals-Brasschaat

Lander kampioen in Mol
Dat Lander Sels op scherp staat hadden we zondag al kunnen vaststellen in de Crosscup in Mol. Afgelopen woensdag deed Lander er nog een schepje bovenop. Terug op het terrein van het Zilvermeer in Mol werd hij Provinciaal Kampioen Scholenveldloop van het secundair onderwijs. Proficiat Lander !

Meisjes aan de slag in de loodzware (halve) natuurmarathon van Kasterlee
Gerd Van Loon (2:00:24) en het duo Leen Mostmans & May Mertens (2:04:22) liepen de halve marathon. In de volledige marathon startte Griet Schrijvers (ma van Yoran Jacobs) en eindigde als derde dame in een tijd van 3:35:42. Gezien de modderige stukken en enkele stevige hellingen waren dit mooie prestaties.

Jeugd op de cross in Duffel
Ook in de eigen reeks kan benjamin Nick Goris goed presteren. Hij liep als 19e van 51 deelnemers over de eindmeet. De tweelingbroer Steven en Sven Pil hebben hun eerste grote veldcross achter de rug en eindigden als 31e en 34e bij de miniemen. Brent Bourguinon wist zijn 2 clubgenoten nog net voor te zijn en eindigde 30e. Bij de seniores dames zagen we Anke Verstappen aan de start. Zij behaalde de 15 e plaats.

Oriƫnteerders in Herentals
Op kaart van de Bosbergen in Herentals, dat zijn de bossen nabij de toeristentoren, liepen Desmond en Winston Franssen naar een 5e en een 11e plaats op de lange cross van hun wintercriterium.

Wim op kruissnelheid in Brasschaat
In de Achtkamp van Brasschaat schuift Wim Van Dijck 18 plaatsen op en staat nu 39e (9e bij het kogelstoten en 32e op de 1500m). Volgende week staat de veldloop op het programma en als afsluiter op 30 november de veldcross.

Geen opmerkingen: