dinsdag 22 november 2011

Arendonk door de ogen van een kenner

Atletiek kenner Stefan Callebaut zorgde voor volgend verslag over de cross in Arendonk :

Michiel van Dijck wint veldloop in Arendonk
Zondag 20 november is de 3° veldloop van het cross-seizoen gelopen in Arendonk. Anders dan de vorige jaren waren de weersomstandigheden zeer gunstig. Dus een lichtlopend en snel parcours.
Er was een talrijke opkomst van onze dal-atleten, aangemoedigd door heel wat supporters. Een ongeziene weelde . Alleen jammer dat de organisatie het jeneverkraampje niet had opgesteld…
Evelyn en Francy lopen dit jaar samen in de elite-reeks bij de dames. Voor beiden hun eerste cross met een 9° en een 13° plaats. Hopelijk nog van dat!
In de scholierenreeks was er zeer puik werk van Michiel. Als prille veldloper proefde hij zondag reeds de smaak van de overwinning. Een dikke proficiat. Jeff behaalde in dezelfde reeks een verdienstelijke 17° plaats.
Lanse raakt vertrouwd aan de langere afstand bij de juniores, (plaats 10) maar werd weer gehinderd door pijnlijke blaren. Hij weet dat zijn wedstrijdgemiddelde nog de hoogte in kan.
De seniorenwedstrijd is er altijd één om naar uit te zien. Er werd serieus strijd geleverd tussen Tom-Dennis-Juan-Lander. Buiten de wedstrijd de beste trainingsmakkers, maar in de wedstrijd is er geen sprake van samenwerken (zo zag een klaarkijkend kennersoog). Tom moest deze keer alles uit zijn kas halen om Dennis alsnog voor te blijven (13° en 14° plaats). Juan en Lander eindigden kort nadien op plaatsen 16 en 19. Hierdoor werd de “hiërarchie“ ietwat gewijzigd tegenover de cross van vorige week.
Een volgende afspraak op de cross in de Lilse Bergen op 19 december.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Onze crossers zijn alle zeer goed bezig,doe zo voort dan heeft er iederéén veel pelzier aan.
ik ook. Hubert.

Annelies zei

Het oog van de kerner zag: "Er ontbrak een jeneverbar" ;-). Mooie verslagen. Leuk om de uitslagen en de verhalen van de senioren heren te volgen en alle andere DAL-leden.