dinsdag 3 november 2009

Exit de Noordloper : jogging van het Gielsbos

Zondagvoormiddag 1 november werd in en rond het Gielsbos in Lille een vrije bos- en natuurloop georganiseerd, de laatste organisatie van het criterium de Noordloper. Men kon kiezen tussen 5, 10 of 15 km met vrij vertrek tussen 9 en 11 uur. Een 400-tal lopers daagden op waaronder veel schoon volk van DAL/MMZ: Nancy, Isabelle, Marjo, Tracy, Inge, Ingrid, Leen en Leo, Inge en Luk, Dirk. Zoveel lopers had men blijkbaar niet verwacht: de soep en de broodjes waren in een mum van tijd uitverkocht. Toch een prima organisatie en mooie omloop in de bossen aan het rond punt van de E34 afrit 22.
Ondanks een netjes uitgetekend parkoers speelden het Dirk, Marjo en Nancy het klaar om verkeerd te lopen. Na bijna 1 km “eigen” traject liepen ze vast in een zandstrook waar ze alle richtingen uitkonden. Dan maar netjes teruggedraaid. We begrijpen ook wel dat de afleiding van de herfst en de paddestoelentijd de oorzaak waren van dit ommetje.

3 opmerkingen:

Luk zei

Allez Dirk,in zo'n gezelschap laat jij je afleiden door paddestoelen en herfstbladeren (??) of dat wil je ons laten geloven.
Jij waande je jezelf waarschijnlijk al in de Ardennen.

Nan-c zei

Ik ga toch eens een cursus oriëntatielopen moeten volgen, want ik loop wel vaker verkeerd... Waarschijnlijk liepen we gewoon té snel om de bordjes op te merken :-)

marjo zei

Luk, we zeiden nog "Luk zal hier wel een déjà vu hebben met al dat los zand" Maar nietes het was alleen ik dat het had !!
Ik moet wel zeggen ik vond het een prachtig initiatief van Nancy om daar te gaan lopen ! Voor herhaling vatbaar !!
Maar dan niet verkeerd lopen natuurlijk.