woensdag 22 april 2009

Kampioenschappen en Antwerpen

Een sportief weekend zit er aan te komen. Komende zaterdag zijn er de outdoor provinciale kampioenschappen in Herentals en vervolgens zondag in Merksem. Het grootste evenement van het weekend wordt alleszins de Antwerp marathon & 10 miles. Het zal er zondagnamiddag druk worden, hopelijk niet té druk en blijft lopen nog plezant...

Afgelopen paasweekend werd er nog duchtig voorbereid.
Paaszaterdag was er de traditionele veldloop in Nijlen. Met fraaie resultaten :
1e scholieren dames : Evelyn Bosch
4e cadetten heren : Lanse Callebaut
11e masters dames : Gerd Van Loon
3e seniores dames : Francy Van Der Biesen
16e seniores heren : Stefaan Callebaut
Dezelfde dag gingen Lander Sels en Kristof Verhoeven een 800m lopen op de pistemeeting in Turnhout. Voor hun eerste 800m baanwedstrijd eindigde Lander als derde bij de scholieren in een niet onaardige 2'10.60 en Kristof Verhoeven in 2'29.05 bij de cadetten.
Op paasmaandag was er een jogging in Olmen. Met nog maar eens een bevestiging dat onze dames in goede doen zijn : Evelyn Bosch werd tweede dame op de 4 km en Francy Van Der Biesen kwam als eerste dame over de streep op de 16km.

Succes voor de deelnemers van de provinciale kampioenschappen, voor Lieven en Christophe op de Antwerp marathon en voor die paar dozijn deelnemers van de Antwerp 10 miles.
PS : er rijden verschillende auto's naar de Antwerp 10 miles. Zij die nog geen vervoer hebben kunnen informeren bij Sandy voor een vrij plaatsje.

Geen opmerkingen: