dinsdag 14 oktober 2008

Limburg boven !

We moeten het geweten hebben dat het op de 12e oktober een zomerse Limburgse zondag ging worden. Ideaal loopweer. Of toch niet helemaal, want voor sommigen was het felle herfstzonnetje in de namiddag iets teveel van het goede.

In Eindhoven, het Limburg boven de landsgrens, waren 11 DAL-ers actief in de 1/2 marathon van Eindhoven. Met 2 guest lopers (familie van) wist onze delegatie 13 prestaties neer te zetten onder deskundig oog van de coaches Hubert en Luk. Hubert was ook fotograaf van dienst en maakte enkele mooie kiekjes. Ook te vermelden dat Luk afgelopen weekend zijn PR 1/2 marathon op scherp 1:27:12 heeft gebracht. Dat belooft voor de toekomst Luk !

Met die andere najaars-klassieker, "Dwars door Hasselt" zitten we in Belgisch Limburg. Maarten Vermeiren liep er de 15Km in 1:03:45 en eindigde net binnen de top 300.

Nog in Limburgse Hechtel waren Desmond en Winston Franssen aan de slag in het Vlaams kampioenschap oriëntatielopen. Desmond wist een puike prestatie neer te zetten door de bronzen plak in de wacht te slepen in de categorie Heren Open. Winston werd in dezelfde race 13e.

2 opmerkingen:

Sandy zei

Iedereen kon toch nog lachen, ook al is deze foto NA afloop getrokken. Gelukkig maar. Ondanks alles hebben we veel plezier gemaakt. Vooral voor en na de wedstrijd. Tijdens was iets minder.
En May geeft haar geheim prijs nu waar haar supersonisch schoeisel kunnen bewonderen...

Nan-c zei

Ineens valt mijn frank waarom we niet sneller konden lopen! Het was in Limbuuuurgggg te doen. Daar gaat alles ietsje trager hé :-D

Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen: Proficiat aan Maarten, Desmond en Winston voor hun knappe prestatie!