donderdag 25 november 2010

Run for Life : AC DAL doet mee


Van 18 tot 24 december staat er voor Music for Life een glazen huis in Antwerpen (Studio Brussel) en Eindhoven (3FM). Dit jaar gaat de opbrengst naar aidsweeskinderen.

Serge Van Autreve, een fanatiek luisteraar, gaat hiervoor 130 kilometer lopen. Hij vertrekt op zondag 19 december om 5 uur aan het glazen huis in Eindhoven en hoopt tegen 18 uur aan te komen bij het glazen huis in Antwerpen. Serge loopt door meerdere steden en gemeenten waarbij alle sympathiserende lopers, individueel of in groep, op aangegeven plaatsen kunnen aanpikken voor een afstand naar keuze (5, 10, …. km).

In Malle worden er 2 loopknooppunten (vertrek/finishplaats) voorzien: op de dorpsplaats van Oostmalle (doortocht omstreeks 12.30 uur) en aan het gemeentehuis van Westmalle (doortocht omstreeks 12.45 uur). Ook in Zoersel zijn er 2 loopknooppunten nl. op het Dorpsplein in Zoersel (13.13 uur) en aan de Kerk in Halle Zoersel. (14.06 uur) Meer info over de loop vind je op de website www.sportup.be. Deze loop is geen wedstrijd, maar een ‘groepsloop’ om Serge aan te moedigen en te ondersteunen in zijn prestatie. Hoe meer lopers, hoe meer geld voor het goede doel!

AC DAL wil als atletiekclub dit initiatief natuurlijk steunen en roept iedereen op om te komen meelopen. AC DAL zou graag met een grote groep vertrekken vanuit Rijkevorsel om zo, via Oostmalle, in Westmalle te finishen. Natuurlijk kan er ook een ander traject gelopen worden. Er wordt wel gevraagd om vooraf in te schrijven en aan te duiden tussen welke loopknooppunten je wil lopen. Een inschrijving kost 10 euro en kan online via www.sportup.be. Je inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld gestort is op het rekeningnummer 731-0115943-03. Inschrijven kan van 12 november tot en met zondag 12 december 2010. Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar het Music for Life project.

Op 19 december zal er trouwens heel wat te beleven zijn op het dorpsplein van Westmalle. Er wordt oa om 12.00u een kids-run georganiseerd, waarvoor AC DAL graag een massale opkomst zou willen zien van de jeugd. De club zal de praktische organisatie van deze kids-run op zich nemen. Voor de ‘kids’ zelf is dit ook een mooi evenement. Inschrijving en betaling is ter plaatse en ook hier gaat de volledige opbrengst naar Music for Life.
Als je aan de kids-run wil deelnemen, een stuk(je) van het traject wil meelopen of wil meehelpen, laat het ons weten met dit formulier of stuur een email.

Geen opmerkingen: