maandag 7 december 2009

Le nouveau AC DAL est arrivé !

Na bijna dertig jaar leek ons de tijd rijp om het club-logo van AC DAL een opfrisbeurt te geven. Niet dat het oude logo aan flarden hing of dat we er op uitgekeken waren. Maar de evolutie binnen de club (atletiek is duidelijk aan de orde, de nieuwe atletiekpiste,…), de technologische verbeteringen ( een kleurtje meer) en de herkenbaarheid rijpten het idee om het club-logo meer volume aan te meten en een eigentijdse look te geven. Inspiratie gingen we zoeken binnen de club : afgelopen zomer werd er een wedstrijd uitgeschreven onder de clubleden. Uit de inzendingen werd dan door het bestuur een selectie gemaakt en de creatie van Wim Verachtert (echtgenoot van Nan-c) kreeg uiteindelijk de voorkeur. Tijdens het DAL ledenfeest eind oktober mochten de aanwezigen het resultaat al in primeur aanschouwen. En zij die het nog niet te zien kregen, ziehier. Nogmaals bedankt voor alle inzendingen en proficiat aan de winnaar.

Geruchten als zou Juan Verbruggen opgegaan zijn in het Leuvense studie- en/of studentenleven werden vrijdag op training door de man zelf toegelicht en genuanceerd. Juan liet zelfs uitschijnen dat een come-back op korte termijn tot de mogelijkheden behoort, indien de studies het toelaten natuurlijk.



Met Andis Laveikis verloren lopen in een groot donker bos behoort tot het rijk der fabeltjes. Dat vertelt alleszins de uitslag van de nachtelijke oriëntatiecross te Lichtaart afgelopen vrijdag. De overwinning daar was dus voor junior Andis. Desmond Franssen eindigde op de 2e plaats en Winston Franssen kwam met de 15e tijd naar huis. Tijdens de oriëntatiecross te Opitter op zondag werd dat nog eens helemaal overgedaan : Andis Laveikis (1e plaats – 0:51:33 - 9100m), Desmond Franssen (6e plaats - 0:34:38 - 6500m) en Winston Franssen (10e plaats - 0:39:10 – 6500m).


Er is geen nieuws van het crossfront deze week. Het gros van de studenten (eigenlijk allemaal) hangen in de blok. En de niet-studenten scherpen zich aan voor de komende eindejaarswedstrijden.

Geen opmerkingen: