maandag 7 september 2009

In Beerse en in Overpelt en in Mol

Gisteren organiseerde de atletiekclub uit Beerse, onderafdeling van atletiekclub Essen, voor de tweede maal haar ACB-loop. Er waren joggings over 3 km, 6 km en 12 km. Greet Verstappen en Maarten Vermeiren kwamen uit op de 6 km. Maarten, nog in volle seizoen, zette een tijd neer van 0:23:26 wat goed was voor een 6e stek. Bij de dames kon Greet haar prestatie van Merksplas Feest nog eens overdoen : een 2e plaats in een tijd van 0:24:45. Op de 12 km eindigde Liliane Mariën bij de dames in een tijd van 0:57:16 ook goed voor een 2e plaats.

De oriëntatielopers liepen dit weekend hun BK estafetten. De ogen waren hier vooral gericht naar het team van Desmond Franssen. Goed op dreef de laatste weken, liep Desmond -uitgezonderd enkele foutjes- een uitstekend resultaat. Dat leverde zijn team een net-niet podiumplaats op. Winston was aan de slag in een ploeg met 2 internationals (niet-belgen). Aangezien dit geen reglementaire ploegopstelling is, kwamen zij niet in aanmerking voor het klassement. Whoopy was mee bij de dames. Helaas werd haar team gediskwalificeerd omdat de laatste loopster haar traject niet foutloos kon uitlopen.

Op de Memorial Ben Mariën triathlon op en rond het domein Zilvermeer in Mol stonden een 30-tal dames aan de start voor de 1/8 triathlon (750m zwemmen – 20km fietsen – 5km lopen)
Deze triathlon, één van de laatste ‘zomer’ triathlons van het seizoen kon op de deelname rekenen van Renilde Verryckt en Eva Vermeiren. Renilde zette een meer dan behoorlijke prestatie neer en eindigde als 11e in een tijd van 01:14:17. Dochter Eva had op de kop 30 seconden minder nodig om als 9e de finish te bereiken.

Proficiat !

Geen opmerkingen: