zondag 28 september 2008

Jeugdig geweld in Halle-Zoersel

De stratenloop in Halle-Zoersel afgelopen zaterdag werd gedomineerd door de jeugd van DAL. Met 7 podiumplaatsen op de 5km en de 10km was onze club uitdrukkelijk aanwezig op deze geslaagde eerste editie met bijna 400 deelnemers waaronder een kleine 30 lopers van onze club.

De eerste plaats op de 5 km was met ruime voorsprong voor Juan Verbruggen bij de mannen en voor Eveline Bosch bij de vrouwen. Verder was er een podiumplaats voor Wim Van Dijck (3e man) en Greet Verstappen (2e vrouw). Nieuwkomer Kristof Verhoeven (5e plaats) en Lance Callebaut (10e plaats) vervolledigden de top-tien.

Op de 10 km werd Lander Sels knap 2e bij de mannen en bij de vrouwen ging de overwinning naar Francy Vanderbiesen. Nog bij de vrouwen eindigde Liliane Marien 3e. Ook een top-10 plaats was er voor Lieven Van Hofstraten (4e plaats) en Winston Franssen (6e plaats).

Uitslag van de DAL-ers :
De DAL foto's zijn hier te bekijken.
Foto's van de organisatie met nog eens DAL-ers vindt je hier.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Den Dal goed vertegenwoordigd? Dat zal wel zijn! De hele eerste lijn aan de start waren allemaal Dallers!
Dikke proficiat voor de winnaars en de podiumplaatsen! En natuurlijk ook voor de puike prestaties van de andere leden.
De foto's die ik gemaakt heb, bewijzen dat de snelheid supersonisch was: alleen de foto's van 'poserende' mensen zijn fatsoenlijk gelukt. Mijn kodakske kon de voorbijflitsende Dallers niet aan!

Nan-c zei

Het was heel plezant om tijdens deze wedstrijd als supporter langs de kant de staan. De één na de ander van onze club vloog over de eindstreep - we konden blijven juichen! Een fantastische prestatie van alle Dallers, dikke proficiat aan iedereen!!

joost zei

Een dikke proficiat aan alle DALlers.
Bedankt aan de fotograaf voor de fotos, dan ben ik er toch een beetje bij geweest