maandag 23 juli 2012

DAL = Donderdag Avond Lopers ?



Is er een nieuwe traditie gestart ? Op donderdagavond 12 juli liepen Isabelle Dierckx, Dirk Vandenberghe en Leo Van Ginckel de Trappistenroute oftewel 30 km. Hieronder het verslag van Isabelle en hierbij ook de foto's "voor" en "na".

Wie loopt er een volgende keer ook mee ?

Beste dallers,

Donderdag 12/7/2012 liepen we een heuse lange duurloop ! Het was de bedoeling om gedurende 3uur aan een rustig tempo te lopen. Leo had een mooie route uitgezocht. We liepen de verkorte Trappistenroute.

Tussen al de regenbuien door hadden we echt geluk, ideaal loopweer. Westmalle, Oostmalle, Wechelderzande, Zoersel om vervolgens opnieuw richting ons vertrouwde Agereslokaal te lopen. Een groene gordel met heel wat onverharde wegen.

De eerste 10 km liepen vlotjes. Vol moed liepen we gezwind van aanduiding naar aanduiding. De volgende 10 km liepen we iets rustiger. Als vrouw mocht ik het tempo bepalen waardoor ik onszelf wat gunde en de laatste 8 km beten we hier en daar op onze tanden. De gesprekken werden minder, we zaten in gedachten verzonken en het focussen werd nodig. Toch denk ik dat we best wel fier mogen zijn met onze gemiddelde tijd van 9,8km/u.Kortom het was heerlijk genieten (ook van de lichte stijfheid de volgende dag) en zeker voor herhaling vatbaar !

En last but not least : nen dikke merci aan Greet op de fiets voor de bevoorrading onderweg.

Geen opmerkingen: