zaterdag 7 april 2012

Kastelenloop Zandhoven 07/04/12


Deze voldane glimlach zegt alles. Voor de wedstrijd werd er zoals altijd verbroerderd met de bekende gezichten van de andere lopen (de loopvrienden uit Brecht waren ook massaal afgezakt naar Zandhoven).
Jaak en Dirk herkenden aan de inschrijvingen voormalig DAL-lid Luc Hendrickx: een man van behoorlijk snelle tijden, zo wist Jaak, die blijkbaar de uitslagen nauwgezet volgt.
Het was een leuk onderonsje over leeftijden en snelheid, waarbij Jaak al grappend aan Luc Hendrickx vroeg hoe ver hij hem moest achterlaten: Jaak had Luc immers nog nooit kunnen aftroeven.
Een BIG SMILE na de aankomst: het was Jaak voor het eerst gelukt Luc Hendrickx te kloppen; op de piste aan de aankomst kreeg Jaak Luc Hendrickx toch nog in het vizier en in een utieme eindspurt wist Jaak Luc Hendrickx nog in te halen. Jaak: 47:49 min. - Luc Hendrickx: 47:57 min..
Na snel opzoekwerk heeft onze archivaris Dirk mij ook gemeld dat Jaak zijn PR gelopen in Lier in 2010 verbeterd heeft: 2010: 47:57 min. - 2012: 47:49 min.. Proficiat Jaak!!!
Ook de andere DALLERS liepen meer dan behoorlijke tijden (rekening houdend met de gedane trainingsarbeid en het gevoel voor de wedstrijd):
Dirk: 48:48 min.
Hedwig: 52:28 min.
Elke: 53:34 min.
Luk: 55:00 min.
Lieve: 55:06 min.
Nancy: 55:07 min.
Iedereen ging weer met een tevreden gevoel, zonder roze handdoek, naar huis.

3 opmerkingen:

Leo zei

Wauw
Ik ben jaloers

Sonja zei

Matekes,

Knap gedaan hoor!
Voor allen een dikke proficiat....
En Jaak voor jou heel veel respect hoor...
Jij ben niet te kloppen hé?

Anoniem zei

Hubert.

de Dalers zitten niet in het dal,
maar aan de oppervlakten.
Goed zo.