woensdag 23 januari 2013

CittA Antwerp Urban Trail – ’t Stad als speelterrein!





Zondag 17 maart gaan we ervoor!

De CittA Antwerp Urban Trail is een splinternieuw loopevenement, maar dan totaal anders! Alles draait om een bijzondere loopervaring op zondagochtend, 12 km ongeëvenaard loopplezier in hartje Antwerpen. Start en finish liggen op het Steenplein. Van daaruit nemen we je mee op een ontdekkingstocht langs trappen, steegjes en door gebouwen.

Uniek parcours!

Het CittA Antwerp Urban Trail parcours bevat echte pareltjes! Je zal lopen waar nog nooit een massa lopers passeerde en je zal Antwerpen op een totaal andere manier leren kennen, dat staat vast!

We verkennen de prachtige binnentuin van het Hof van Liere, de mooie Stadsfeestzaal, de Blauwtorentunnel (waar voor het eerst gelopen zal worden), het Felixpakhuis, de authentieke trappen van de Trapstraat, ... noem maar op en het zit in dit unieke parcours! Bovendien zorgen we ervoor dat je door, op, over of onder heel wat typische stadselementen loopt, het blijft immers een 'urban trail' en de Antwerpse binnenstad is daarvoor een ideaal speelterrein!


Programma
  • 08.00u: start daginschrijvingen / afhalen deelnamepakketten voor wie vooraf inschreef (opgelet: indien het maximum aantal vooropgestelde deelnemers reeds bereikt is, zijn er geen daginschrijvingen)
  • 09.30u: Start CittA Antwerp Urban Trail 12 km
  • Vanaf 10.15u: ontbijt/brunch voor lopers
  • 11u30: de finish wordt afgesloten

Prijs : 25 euro, inclusief bruch en functioneel t-shirt.

Meer info op www.antwerpurbantrail.be.

Graag een seintje aan nan-c@hotmail.com voor de groepsinschrijving als je wil meelopen.  De plaatsen zijn beperkt, dus snel reageren is de boodschap!

1 opmerking:

Annelies zei

http://sport.be.msn.com//running/nl/nieuws/article.html?Article_ID=627948

Lopen over 't schoon verdiep :-)